BNNVARA-programma First Dates heeft opvolger gevonden voor gastheer Sergio

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Denice Dest is de opvolger van de bekende gastheer Sergio Vyent in het BNNVARA-programma First Dates. Samen met barman Victor opent zij vanaf 7 februari de deuren van het restaurant voor een nieuw seizoen. Sergio stopt ermee omdat hij samen met Jim Bakkum het theater in gaat.

"Als iemand me dit een halfjaar geleden zou vertellen, had ik diegene keihard uitgelachen", zegt de 42-jarige Denice over haar nieuwste klus. "Want ik vind het nogal wat. Het is echt super stoer dat ze dit doen, dat ze voor het oog van iedereen op zoek gaan naar de liefde en zich kwetsbaar opstellen tegenover iemand die ze helemaal niet kennen. Dus het minste wat ik kan doen is dat ik liefde voor hen heb." Jarenlang werkte ze in het Amsterdamse nachtleven en was ze onder meer host bij evenementen.

Driedelige online serie 

Van de zoektocht naar een nieuwe gastheer- of vrouw is een driedelige online serie gemaakt. In First Dates: wie wordt de nieuwe maître?, waarvan de eerste twee afleveringen te bekijken zijn, wordt het castingproces gevolgd.

Frank Sinatra 

Sergio maakt samen met Jim Bakkum de voorstelling Sinatra - Under His Skin. De zanger zingt in de nieuwe voorstelling liedjes uit het repertoire van Frank Sinatra en Sergio Vyent zal verhalen uit het leven van de Amerikaanse crooner vertellen. De mannen worden begeleid door de Dutch Concert Big Band.

Door: ANP