Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger samen in familiefilm 'Hotel Sinestra'

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm Hotel Sinestra. De derde hoofdrol is voor Bobbie Mulder, bekend van haar titelrol uit NPO-hit De Regels van Floor. De opnames van de film zijn afgelopen week van start gegaan in Zwitserland.

Dat hebben distributeur Dutch FilmWorks en producent Kepler vrijdag gemeld. Hotel Sinestra gaat over de 11-jarige Ava (Mulder) die in een boze bui wenst dat haar ouders er niet zouden zijn. Haar verbazing is groot als haar wens de volgende dag uitgekomen blijkt te zijn. Zij en haar vrienden kunnen nu ervaren hoe het leven is zonder volwassenen. Maar deze situatie blijkt ook zijn nadelen te hebben.

Aanmodderfakker 

Hotel Sinestra is geregisseerd door Michiel ten Horn, die eerder de met prijzen overladen tragikomedie Aanmodderfakker maakte. Het script is van Martijn Hillenius, de man achter De Regels van Floor. Producenten Derk-Jan Warrrink en Koji Nelissen maakten eerder de familiefilm Captain Nova, die afgelopen najaar alle grote prijzen won op Cinekid.

De familiefilm zal eind 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Door: ANP