Famke Louise sleept Roddelpraat voor de rechtbank

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Het kort geding dat Famke Louise tegen de makers van het juicekanaal Roddelpraat heeft aangespannen dient vrijdag in de rechtbank van Amsterdam. Dat bevestigt haar advocaat Patty de Leeuwe aan het ANP.

De zangeres liet in januari weten van plan te zijn stappen te ondernemen nadat presentator Dennis Schouten in een uitzending een nooit uitgebracht nummer van haar had gedeeld. Hierin haalt Famke Louise uit naar haar voormalige manager Ali B en kan er volgens Schouten uit het lied worden opgemaakt dat de zangeres door de rapper was misbruikt.

Vermeend misbruik 

Het nummer dat in Roddelpraat te horen was had Famke Louise voor zichzelf opgenomen nadat ze had gebroken met haar manager, vertelde ze eerder in een video op Instagram. Ze was boos en wilde dingen van zich afschrijven. Daarna is het volgens haar ook weer goedgekomen met Ali B. Ook zegt ze dat er nooit iets is voorgevallen tussen haar en de rapper, die door oud-kandidaten van The Voice of Holland wel wordt beschuldigd van seksueel wangedrag.

Famke Louise hoopt het in de rechtbank voor elkaar te krijgen dat de desbetreffende aflevering van Roddelpraat offline wordt gehaald, aldus haar advocaat. Ook wil de zangeres een rectificatie. Roddelpraat was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Door: ANP