Fans van Roddelpraat betalen voor kosten advocaat

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De crowdfundingsactie van Jan Roos en Dennis Schouten voor de kosten van het proces dat Famke Louise tegen de mannen aanspande, verloopt goed. De makers van Roddelpraat zamelden binnen een halve dag al meer dan 20.000 euro in.

De twee hebben in totaal 27.000 euro nodig, zo schrijven ze woensdag op Instagram. Roos en Schouten verloren woensdag het kort geding dat Famke Louise had aangespannen. De zangeres eiste dat een YouTube-uitzending van hun juicekanaal Roddelpraat offline werd gehaald omdat Roos en Schouten ten onrechte suggereerden dat de zangeres door haar voormalige manager Ali B zou zijn misbruikt.

Crowdfundactie  

Ook deelden ze een nooit uitgebracht liedje van de zangeres. De makers van Roddelpraat moeten nu flink in de buidel tasten voor de gemaakte advocaatkosten. "Een enorm bedrag en we hopen dat jullie ons willen helpen het bij elkaar te krijgen. Dus help ons de kosten te dragen, lieve mensen. Want anders wordt het een beetje lastig om dit vol te houden als iedere boze BN'ert een zaak begint."

Door: ANP