Rob Geus maakt comeback in het vakantiepark van Peter Gilles

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De hygiëne-expert bekend van de programma’s De Smaakpolitie en Red Mijn Vakantie! is terug in een nieuwe show genaamd Massa is Kassa. Tijdens de eerste uitzending in het vakantiepark van magnaat Peter Gilles neemt hij geen blad voor de mond. Dit meldt RTL Boulevard. 

De vakantieparken van Gilles staan niet bekend als de meest luxueuze accommodaties in Nederland. Het blijkt dat vele stacaravans en huisjes worden geteisterd door achterstallig onderhoud. Geus vindt onder andere veel stof en uitgedrukte peuken. Daarom maakt hij een overzichtelijke lijst van alle tekortkomingen. Hoewel het park er niet zo beroerd bij ligt als de studentenhuizen die Geus vroeger bezocht, lijken de vakantiehuizen niet te voldoen aan de voorstellingen op de websites. Gilles stelt zich echter open voor de kritiek en hoopt hiermee de staat van zijn vakantiehuizen te verbeteren. 

Schoonmaakmiddelen 

Tijdens de uitzending assisteert Rob Geus de schoonmakers. Hij legt uit dat ze effectiever kunnen schoonmaken als ze meer oog hebben voor hoekjes en gaatjes. Verder adviseert Geus betere schoonmaakmiddelen. 

Kijkers schrokken van de erbarmelijke staat van de parken van Gilles. Via Twitter deelden veel mensen hun mening. Volgens het internetpubliek was het prettig om Geus weer in optima forma te zien.  

Door: Nationale Recreatiegids