Nance Coolen vertelt in podcast over breuk met SBS6

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Nance Coolen vindt het soms nog steeds "een grote frustratie" dat ze niet weet waarom ze "aan de kant is gezet" door SBS6. Dat vertelt de presentatrice in een nieuwe aflevering van de podcast De Broadcast. "Ik kreeg nooit een antwoord op het waarom", aldus Coolen.

In de podcast vertelt Coolen dat juist zij degene was die een gesprek met de directie van SBS6 initieerde. De boodschap dat er voor haar niet langer plek was, kwam dan ook extra hard aan. In 2012 hoorde Coolen dat SBS6 afscheid van haar wilde nemen. "Dat was het bericht wat ik kreeg binnen een kwartier. En toen stond ik buiten met helemaal niks meer. Ineens viel alles weg, je wordt dan keihard op de grond gegooid. En waarom?", vraagt Coolen zich af.

Podcast 

Na al die jaren speelt het bij Coolen nog steeds dat ze nooit een antwoord heeft gekregen op "het waarom". "En dat vind ik soms een grote frustratie", aldus de presentatrice. "Als bekende Nederlander mag je dan niet zeiken."

Coolen presenteerde meerdere grote entertainmentprogramma's bij SBS6. Tijdens haar werk heeft ze nooit vervelende dingen meegemaakt, vertelt ze in de podcast. "Het was altijd fijn en altijd leuk. Ik kan niet anders zeggen en ik weet dat er heel veel nare verhalen rondgaan. In die tijd heb ik echt nooit iets gezien of meegemaakt. Ik heb het alleen maar super leuk gehad, het was altijd een feestje. Ook na de show."

Door: ANP