Eva Jinek zou ja zeggen tegen meespelen in sinterklaasfilm

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Eva Jinek heeft "ja" gezegd op de vraag of zij in de toekomst een keer mee wil spelen in een volgende versie van De Grote Sinterklaasfilm. Dat antwoord gaf de presentatrice maandagavond in haar eigen talkshow toen Robert ten Brink vroeg of zij oren had naar een rolletje.

"Ik heb Sinterklaas gesproken en die heeft een diepe wens, Eva...", luidde Ten Brink zijn vraag in. Daarna vroeg de presentator of Jinek het "leuk" zou vinden om mee te spelen. "Om mee te spelen? Natuurlijk. Geweldig!", zegt ze direct. "Waar zeg ik ja tegen?", vraagt de presentatrice zichzelf direct daarna af. "Heb je dan ook invloed op wat je zelf bent? Dus potentieel is het mogelijk dat ik pompoenpiet ben?"

Dan beseft Jinek dat meespelen in een sinterklaasfilm wellicht een goed idee is, gezien de leeftijd van haar zoontje Pax. "Mijn kind is straks vier jaar oud. Als hij ziet dat ik in een sinterklaasfilm zit, dat is toch het walhalla van mijn kind?"

In De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis die begin oktober in première ging, hebben onder anderen prinses Laurentien, Martien Meiland, Robert ten Brink en Royce de Vries een rol.

Door: ANP