Na 12,5 jaar is Stefan Pop weer te zien in het theater

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Hij is lange tijd niet meer in het theater geweest, maar gaat nu weer toeren met een voorstelling. Cabaretier Stefan Pop doet weer een ronde langs een aantal theaters met een nieuwe solovoorstelling. Deze is getiteld ‘Het moest een keer gebeuren’, meldt Theater.nl.

Na een tijd bezig te zijn geweest met andere werkzaamheden is het weer tijd voor Stefan Pop om het theater in te gaan. Hij was druk bezig met het sketchprogramma Klikbeet en de podcast Voor de Show met Rayen Panday en de podcast Zo Opgelost met Anna Gimbrere en Tex de Wit.

Vanaf september staat Stefan weer in het theater. Het is al een tijdje geleden sinds hij  zijn laatste theatertour hield. In 2010 begon zijn theatercarrière met de voorstelling Propaganda. Kort daarna volgde een tweede voorstelling Mijn blauwe periode, maar vervolgens bleef het voor meer dan twaalf jaar stil. Tot nu.

De comedian komt onder andere langs TivoliVredenburg in Utrecht en De Kleine Komedie in Amsterdam. Zijn tour begint op 5 september. Tickets zijn al te koop.