Laatste aflevering Massa is Kassa door 400.000 mensen bekeken

Door ANP
2 min
De voorlopig laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa heeft dinsdag 400.000 kijkers getrokken. De realitysoap over Peter Gillis staat daarmee nog maar net in de lijst van 25 best bekeken programma's van de dag, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Hoewel er nog wel gedraaid wordt voor een mogelijk nieuw seizoen, leek SBS6 wel voor te sorteren op een einde van het programma. Voiceover Frank Lammers bedankte de kijkers aan het slot "voor het uithoudingsvermogen". In iets minder dan drie jaar tijd werden in totaal tien seizoenen van Massa is Kassa uitgezonden.

Vorige week werd bekend dat Gillis wordt verdacht van belastingfraude. Ook is hij nog verwikkeld in een rechtszaak over de vermeende mishandeling van ex-partner Nicol Kremers. Talpa meldde dat de nieuwe opnames "geen garantie" zijn voor een nieuw seizoen. "Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie", zei een woordvoerder.

Op primetime waren de meeste kijkers voor NPO 1. Naar een herhaling van Tussen Kunst en Kitsch keken 1,3 miljoen mensen en De Avondetappe was daarna goed voor iets meer dan een miljoen kijkers. Op RTL 4 scoorde de tweede aflevering van B&B Vol Liefde iets minder goed dan maandag. Er keken 828.000 mensen, zo'n 156.000 minder.