Snelle kiest finalisten van platencontractactie

Door ANP
2 min
Snelle heeft uit honderden demo's drie finalisten gekozen voor zijn eerder aangekondigde platencontractactie. Hannah Rekveldt, Tess Merenthe en Howen Justin zijn de drie aanstormde talenten die nog kans maken op een contract bij Lieve Jongens, het label van de rapper.

Snelle riep vorige maand beginnende artiesten op een demo in te sturen om zo kans te maken op een platendeal. De rapper kreeg ruim zevenhonderd demo's binnen en koos samen met zijn team drie finalisten uit. "Ik ben overweldigd door alle inzendingen, wat heeft Nederland toch ongelofelijk veel muzikaal talent! Het was echt lastig om een keuze te maken, maar met deze drie finalisten hebben we een mooie mix van het muzikale talent in Nederland", laat hij weten.

Met de finalisten worden de komende tijd "diverse studiosessies" gedaan om te kijken wat ze nog meer in huis hebben. "Daarnaast ga ik natuurlijk checken wat mijn volgers van deze talenten vinden! Binnenkort plaats ik een poll op mijn Instagram stories dus daar ben ik ook heel benieuwd naar. En diegene die zich dan op alle vlakken het beste kan laten zien gaat het platencontract tekenen."