Jan Versteegh presenteert finale Een Jaar Van Je Leven

Door ANP
2 min
De finale van het SBS6-realityprogramma Een Jaar Van Je Leven wordt vrijdag gepresenteerd door Jan Versteegh, maakte de zender dinsdag bekend. Tijdens de twee uur durende show wordt bekend wie er met het geldbedrag van meer dan 846.000 euro naar huis gaat.

Voor het programma lieten veertig deelnemers zich een jaar geleden opsluiten en moesten zij met elkaar samenwerken en opdrachten uitvoeren om te overleven. In het begin bedroeg de prijzenpot een miljoen euro. Maar als het budget waarvan geleefd kon worden op was, konden de deelnemers de jackpot aanbreken om het huishoudpotje aan te vullen. Inmiddels zit er nog 846.515 euro in de prijzenpot.

Alleen Mirthe, Bern, Wendy, Isaac, Sacha en Erik zijn nog overgebleven. Bij de grote finale op vrijdag is deze groep teruggebracht naar twee finalisten. Zij moeten dan nog "één keer alles geven tijdens een adembenemende allerlaatste opdracht".

Het programma werd sinds afgelopen najaar iedere werkdag uitgezonden op SBS6. Een Jaar Van Je Leven was daarnaast ook via livestreams te volgen op Videoland.