Nieuwe album blink-182 verschijnt snel

Door Fleur Zomer
2 min
Fans van blink-182 hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe album van de band. Gitarist en zanger Tom DeLonge deelde zaterdag dat de release over "slechts enkele weken (dagen)" plaats zal vinden. Ook verschijnen er dan nieuwe muziekvideo's, maakte hij bekend.

"@blink182 muziekvideo('s) en album zijn slechts enkele weken (dagen) verwijderd. We zijn er eindelijk", schreef DeLonge op X, voorheen bekend als Twitter. Eerder deze week deelde DeLonge op Instagram al een foto achter de schermen van de opnames voor een videoclip.

Vorige maand noemde DeLonge, die vorig jaar na een afwezigheid van zeven jaar terugkeerde bij de band, de aankomende plaat zelfs "het beste album dat we ooit hebben gemaakt". "Ik denk dat we onze beste nummers aan het schrijven zijn", zei DeLonge tegen NME. Hoe de nieuwe plaat heet, is nog niet bekend.

De Amerikaanse band, die naast DeLonge bestaat uit Mark Hoppus en Travis Barker, is momenteel bezig met een wereldtournee. Op 8 oktober staan de mannen in Ziggo Dome in Amsterdam.

Door: ANP