SBS verplaatst wandelshow You Never Walk Alone naar middernacht

Door ANP
2 min
SBS6 verplaatst de wandelcompetitie You Never Walk Alone na twee afleveringen uit de primetime programmering. De serie, waarin drie teams door Nederland wandelen, was de afgelopen twee weken op zondag om 21.30 uur te zien. De rest van de serie zal rond middernacht worden uitgezonden.

Een woordvoerder van Talpa Network heeft woensdag een bericht hierover op de Instagram-account van Tina Nijkamp bevestigd. Op zondag om 21.30 uur wordt nu een nieuwe aflevering van de serie Het Roer Om uitgezonden. In deze serie worden gezinnen gevolgd die het roer omgooien.

Talpa Network noemt geen reden voor het verplaatsen van de wandelshow van Jamie Trenité. Maar volgens Nijkamp trok het programma afgelopen zondag "nog geen 300.000 kijkers". De NMO, de organisatie die de kijkcijfers officieel distribueert, meldt deze sinds enkele weken pas na zeven dagen. Volgens het overzicht van de NMO trok de eerste aflevering op 3 september 360.000 kijkers.

Nijkamp deelt de cijfers meteen de volgende dag. Dit mag zij niet van NMO, maar er wordt geen actie ondernomen of sanctie opgelegd. De dagelijkse cijfers worden wel elke ochtend gedeeld met vele honderden partijen en bedrijven in Hilversum.