Kandidaat Miljoenenjacht sleept aanzienlijk geldbedrag binnen

Door Nationale Recreatiegids
3 min
Gisteravond hebben de kijkers van de Miljoenenjacht hun ogen uitgekeken. Daar heeft kandidaat Ivo (42) een mooi geldbedrag gewonnen. Hiermee wil hij de voorgevel van zijn huis klaarmaken. Hij houdt waarschijnlijk wel een deel van het gewonnen bedrag over. De winst verbaasde niet alleen hem, maar ook de kijkers, meldt RTL Nieuws.

Ivo is bezig met de bouw van zijn droomhuis. Inmiddels duurt dat al meer dan twee jaar. Hij kan dus wel wat extra geld gebruiken om dit project af te ronden. Hij wil naast de voorgevel ook een mooie tuin aanleggen en een garage bouwen. Tijdens het programma Miljoenenjacht maakte hij daar goede voortgang in. Hij wist het ene na het andere koffertje weg te spelen. De bank gaf hem een bod van 529.000 euro.

De waaghals besloot dat het niet genoeg was en kiest ervoor om nog een koffer te openen. Dat is nummertje 21. Met een mooi geldbedrag erin, van maar liefst 750.000 euro.

Wederom doet de bank hem een bod. Ditmaal bedraagt deze bijna 680.000 euro. Of Ivo nog door had willen gaan, weten we niet. Zijn vrouw zat al te nagelbijten van de spanning en zei tegen hem dat het zo goed was. Met het geld dat hij wint kan Ivo meer dan alleen een nieuwe voorgevel bouwen, benadrukt ze.

Dus luistert Ivo naar zijn vrouw en accepteert het bod van de bank. Zo is hij in één keer bijna zeven ton rijker. De emoties breken uit bij Ivo en zijn vrouw. “Ik schiet gewoon vol”, zegt ze terwijl ze Ivo in de armen vliegt. Niet alleen zij, maar ook Linda de Mol is onder de indruk. Ze bevestigt nogmaals dat zij écht zo veel geld hebben gewonnen.

Op X spreken kijkers hun complimenten uit. Zo zegt radio-dj Domien Verschuuren in een bericht dat Ivo ‘knap heeft gespeeld’.