Is Gooische Vrouwen straks weer te zien op televisie?

Door ANP
2 min
De populaire serie Gooische Vrouwen keert mogelijk terug. Volgens actrice Beppie Melissen, die in de serie de rol van Greet en Tante Cor speelde, zijn er gesprekken gaande.

"Er zijn gesprekken gaande dat er weer opnieuw een serie gemaakt gaat worden. We gaan het zien. Ik zou het hartstikke leuk vinden", zegt Melissen in de NTR-podcast Kunststof. Wanneer haar wordt gevraagd of gesprekken ook betekenen dat de serie er komt, antwoordt Melissen dat dit zomaar zou kunnen.

Gooische Vrouwen gaat over vier vriendinnen uit Het Gooi en was van 2005 tot en met 2009 op televisie. Daarna volgden twee films, die allebei meer dan twee miljoen bezoekers trokken. Het zijn daarmee twee van de best bezochte Nederlandse bioscoopfilms van de afgelopen decennia. De hoofdrollen werden gespeeld door Linda de Mol (Cheryl), Tjitske Reidinga (Claire), Susan Visser (Anouk), Annet Malherbe (Willemijn) en Lies Visschedijk (Roelien).

De woordvoerder van Linda de Mol verwijst door naar Talpa. Mediabedrijf Talpa was dinsdag nog niet bereikbaar voor commentaar.