Volgend seizoen Drive to Survive vanaf eind februari op Netflix

Door ANP
2 min
Het zesde seizoen van de serie Formula 1: Drive to Survive is vanaf 23 februari te zien op Netflix. Dat hebben de streamingdienst en F1 maandag bekendgemaakt.

Het programma geeft Formule 1-fans in tien afleveringen een kijkje achter de schermen. Coureurs worden gevolgd in hun voorbereidingen op het wereldkampioenschap van 2023.

Portretteren

Coureur Max Verstappen liet in 2022 weten dat hij geen behoefte had om mee te doen aan het programma, maar hij besloot na een gesprek met de producenten toch mee te werken aan het vijfde seizoen. "Ik heb ze verteld wat in het verleden volgens mij niet goed ging", deelde hij eerder. "Ik wil wat meer inspraak hebben in de manier waarop ik word geportretteerd, in plaats van dat ik een interview geef en dat ik niet weet wat ze daarmee gaan doen. Het moet wat realistischer zijn en ik wil daar wat meer controle over hebben."

Het is niet bekend of Verstappen dit seizoen weer meedoet. In het persbericht wordt zijn naam niet genoemd. De Nederlander Nyck de Vries wordt wel genoemd.