Tweede Lang Leve de Liefde-baby op komst

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Het was al snel duidelijk dat Eltjo en Anna uit Lang Leve de Liefde goed met elkaar matchen. Ze werden helemaal hoteldebotel van elkaar en vertrokken samen naar huis. Nu blijkt dat Anna zelfs zwanger is van hun eerste kindje, meldt RTL Nieuws. 

Het is niet de eerste keer dat er een baby voortvloeit uit een succesvolle koppeling van deelnemers uit het programma. In 2021 ontmoetten Melvin en Xanegay elkaar. Een jaartje later werd hun kindje Xion geboren.

In het programma Lang Leve de Liefde worden twee mensen aan elkaar gekoppeld en krijgen de kans om elkaar beter te leren kennen. Daarvoor verblijven zij minimaal 24 uur en maximaal 4 dagen samen in een appartement. Het gebeurt niet vaak dat Cupido raak schiet, maar in dit geval blijkt dat wel zo te zijn.

Relatie

Na hun ontmoeting in het appartement van het programma bleven de twee elkaar zien. Zij hebben al een tijdje een relatie en nu wordt hun liefde bevestigd met de komst van een baby. Op Instagram deelden de twee hun verrassing. Het is nog niet bekend wanneer Anna is uitgerekend.