Gezocht: kandidaten voor derde seizoen Winter Vol Liefde

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Het succes van Winter Vol Liefde krijgt een vervolg. Na het tweede seizoen komt er waarschijnlijk ook een derde aan. Blue Circle Casting, het castingbureau voor het programma, is op zoek naar nieuwe singles voor een eventueel derde seizoen van het goed bekeken programma, meldt Blue Circle Casting. 

In Winter Vol Liefde worden singles die in een winters land wonen en zoeken naar hun ware liefde. Het eerste seizoen van het programma trok veel kijkers en zowel deelnemers als publiek waren erg te spreken over het programma. Naar verwachting wordt het tweede seizoen aan het einde van het jaar uitgezonden. Maar de producent kijkt dus al naar een mogelijk derde seizoen.

Oproep

In de oproep van Blue Circle staat dat ze op zoek zijn naar mensen die in een winters land wonen en eigenaar zijn van verblijfsrecreatie, zoals een hotel of bed and breakfast. Ook mensen die outdoor activiteiten begeleiden of organiseren kunnen zich aanmelden. Verder vraagt Blue Circle naar enthousiaste mensen die ‘hun droom hebben nagejaagd, en hun leven nu graag met een Nederlandse partner willen delen’.

Geïnteresseerd? Je kunt je hier aanmelden.