Peter Heerschop en Peter Blok gaan samen het theater in

Door ANP
1 min
Cabaretier Peter Heerschop en acteur Peter Blok gaan dit najaar samen het theater in. Het tweetal is in september, oktober en november te zien in de komedie Een man een man. Dat meldt Kobra Theaterproducties op haar website. Ook actrice en model Jennifer Welts is in het stuk te zien.

De komedie, geschreven door Kees Prins en Roel Bloemen, draait om twee mannen die in een restaurant zitten en door een serveerster worden bediend. Als een van de oude vrienden naar de wc gaat, herinnert hij zich niet meer waar ze het over hadden. Het ogenschijnlijk kleine detail groeit uit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.

Het stuk was vijf jaar geleden al in de Nederlandse theaters te zien, met naast Peter Blok acteur Pierre Bokma in de hoofdrol. Heerschop vervangt in de nieuwe versie Bokma. In de eerste versie speelde actrice Randy Fokke de vrouwenrol.

De première van Een man een man is op 2 oktober in theater De Kleine Komedie in Amsterdam. De kaartverkoop voor het stuk is van start gegaan.