Frank Dane afwezig op tv en radio door goedaardige hersentumor vriendin

Door ANP
2 min
Frank Dane was de afgelopen tijd niet op radio en televisie omdat het niet goed ging met zijn vriendin. Dat heeft de dj van Radio 538 op Instagram laten weten. Eerder werd bekend dat de dj door familieomstandigheden afwezig was.

Dane schrijft dat zijn vriendin in korte tijd bijna haar complete zicht aan een oog verloor en dat het bleek te komen door een hersentumor. "Toen Mila het nieuws te horen kreeg was ik met 538 in Duitsland voor het EK. Ik ben meteen naar huis gegaan", schrijft Dane. Het gaat inmiddels weer een stuk beter. "Nu kan ik met tranen in mijn ogen zeggen dat alles goed is. Na een lange operatie is de tumor helemaal verwijderd. En Mila ziet meteen al beter."

De dj en presentator is in zijn bericht dankbaar voor de artsen en zijn werkgevers Radio 538 en RTL Boulevard. "Je kunt dit ook allemaal meemaken met een slechte afloop. Ik realiseer mij elk moment van de dag dat we geluk hebben gehad", aldus Dane. De dj laat weten dat hij vanaf 19 augustus weer terug is op de radio en tv.