Nog nooit zo verliefd: speeddaten in achtbaan

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

SEVENUM - Attractiepark Toverland in Sevenum en Speeddaten.nl introduceren een nieuwe en wel heel spannende manier van daten. Op vrijdagavond 10 februari dagen zij Nederlandse vrijgezellen uit voor een speeddate in Troy, de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van de Benelux, zo meldt Toverland.

Terwijl de trein met 90 kilometer per uur door de baan raast, kunnen de deelnemers ontdekken of ze uit hetzelfde hout gesneden zijn. Vanaf het instappen, hebben ze ongeveer drie minuten de tijd om elkaar te leren kennen.

Daarna schuiven de heren een karretje op en gaan ze met de volgende date de zevende hemel in. Op één avond krijgen de deelnemers twintig dates. Om het hart niet te erg op hol te laten slaan, vinden alleen de eerste drie dates daadwerkelijk in de achtbaan plaats.

Daarna gaat het daten verder op het terras in de Magic Forest. Indien extreme weersomstandigheden verhinderen dat Troy kan rijden, zal de indoor achtbaan worden ingezet. De avond wordt afgesloten met een gezellige borrel voor alle deelnemers.

© Nationale Recreatiegids