Floriade-inzendingen voor diverse overheden

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

VENLO - ARCADIS werkt aan Floriade-inzendingen voor diverse overheden. Advies- en ingenieursorganisatie ARCADIS werkt aan Floriade-inzendingen voor diverse partijen, waaronder overheden van Azerbeidzjan, Zuid-Korea, Spanje, Italië en Indonesië.

Vooral de opdracht van Azerbeidzjan spreekt tot de verbeelding. Voor een bedrag van 1,2 miljoen euro ontwerpt het bureau voor de Kamer van Koophandel een compleet paviljoen inclusief de buitenruimte.

De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling die elke tien jaar wordt gehouden. Dit jaar is de Floriade in Venlo. Algemeen directeur Rob Mooren is trots op wat er nu al staat. ,,We werken nu voor de derde keer op rij mee aan de realisatie van de Floriade.

Onze meerwaarde zit in het integraal uitvoeren van de multidisciplinaire opdrachten met speerpunten op de thema’s projectmanagement, landschapsontwerp en duurzaamheid. De opdrachtgevers kunnen rekenen op resultaat binnen de afgesproken en overeengekomen budgetten; op tijd geleverd, gegarandeerd binnen budget en met de afgesproken kwaliteit.’’

© Nationale Recreatiegids