Opening nieuwe duingalow in Duinrell

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

WASSENAAR - Op 6 maart is de opening van de Duingalow Premium XL op Vakantiepark Duinrell. De Duingalow Premium XL is de eerste uit een serie van veertig die, op een speciaal daarvoor aangelegd terrein, aan de rand van het park wordt gebouwd. Ze hebben een oppervlakte van ± 75 m² en zijn voorzien van alle comfort inclusief een groot tuinterras. Bovendien zijn 9 vierpersoons- en 5 zespersoons- Duingalows van deze serie uitgerust met een veranda.

Ze werden ontwikkeld naar de wens van vele gasten die tijdens hun vakantie, of break out nog meer luxe op prijsstellen. Gezien de nauwe samenwerking van Duinrell en Keukenhof, die van groot belang is voor de Duitse toeristische markt, krijgt de eerst opgeleverde Duingalow Premium XL de naam ‘Jacoba van Beieren'. Zij was gravin van Holland en Zeeland en hertogin van Beieren, woonde op Slot Teylingen en is als zodanig het levend symbool van Keukenhof.

Rick de Kikker, de heer Piet de Vries - directeur Keukenhof, Jacoba van Beieren en de heren Roderick en Philip van Zuylen van Nijevelt - de directie van Duinrell zullen op deze feestelijke dag de naam van de nieuwe Duingalow onthullen.

© Nationale Recreatiegids