Nieuw: De Toverzolder

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

SEVENUM - Attractiepark Toverland en Jora Entertainment presenteren vanaf 28 april een gloednieuwe, spannende parkshow vol magie en illusies. Deze show wordt tot vier keer per dag opgevoerd op het nieuwe buitenpodium tussen het Land van Toos en de Magic Forest.

Benjamin, een jonge illusionist komt terecht op een toverzolder. Daar ontmoet hij Magius, een oude tovenaar die hem op weg helpt zijn magische krachten te ontdekken. Al snel blijkt Benjamin in staat om een tafel te laten zweven. Maar dan raakt de jonge tovenaar overmoedig...

Showdata en -tijden
In de vakantieperiode van 28 april tot 6 mei en in de periode van 30 juni tot 19 augustus is de show dagelijks te zien. Daarnaast wordt de show opgevoerd met Hemelvaart en Pinksteren en in alle overige weekenden van mei tot en met september. Op dagen dat het park geopend is tot 18.00 uur worden er twee shows per dag opgevoerd, bij opening tot 20.00 uur drie shows en bij opening tot 23.00 uur vier shows. De voorstelling duurt ongeveer twintig minuten.

Toos en Morrel
Ook Toos Toverhoed en haar vriendje Morrel, het huiszwijn, hebben weer een nieuwe show. Vanaf 28 april zijn zij elke dag te zien op het nieuwe podium in de Magic Forest.

© Nationale Recreatiegids