Duitse Europa-Park komt met Nederlandse brochure

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

RUST - Het pretpark Europa-Park, gelegen in het Zwarte Woud, heeft vanwege een groeiende toestroom van Nederlandse en Vlaamse bezoekers besloten haar brochure ook in het Nederlands te verstrekken.

Europa-Park is met een bezoekersaantal van 4,5 miljoen per jaar een van de meest drukbezochte pretparken in Europa. Het vakblad 'Amusement Today' heeft het park onlangs uitgeroepen tot 's werelds tweede beste pretpark. De eerste plaats ging daarbij naar Cedar Point in de VS.

Het park kent een veelvoud aan attracties die zijn gecreëerd rond het thema Europa. Het is opgedeeld in verschillende districten die elk een land of gebied van Europa vertegenwoordigen. Daarnaast kan in het park overnacht worden in hotels en op campings.

Omdat steeds vaker ook vanuit Nederland en België mensen naar het park komen, heeft het besloten een uitgebreide brochure te ontwerpen voor deze doelgroep. Veel Nederlanders en Belgen bezoeken het park tijdens hun doorreis naar het zuiden, of tijdens hun verblijf in de regio.

© Nationale Recreatiegids / Ype van Woersem