The Weeknd geeft extra concert in Ziggo Dome

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
The Weeknd geeft op 4 oktober volgend jaar een extra concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dat maakte organisator MOJO woensdag bekend. De Canadese artiest is dan in Nederland voor zijn After Hours Tour, die aanvankelijk vorig jaar stond gepland. Vanwege de coronacrisis ging dat niet door.

The Weeknd, die scoorde met hits als Can't Feel My Face en Blinding Lights, staat ook op 3 oktober in de Ziggo Dome. Dat concert werd vanwege het coronavirus verplaatst.

De wereldtournee duurt in totaal 104 dagen en begint volgend jaar op 14 januari in de Canadese stad Vancouver. Daarna gaat The Weeknd langs steden in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk en dus ook Nederland.

De aankondiging van zijn extra concert in Amsterdam doet hij kort voor zijn halftimeshow van de Super Bowl, die zondag wordt gespeeld. Vrijdag komt hij ook nog eens met zijn nieuw album The Highlights.

De kaartverkoop voor het extra concert in de Ziggo Dome volgend jaar start op maandag 8 februari om 10.00 uur via Ticketmaster.

Door: ANP