Francis van Broekhuizen blijft tot einde tour bij musical Sound of Music

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Francis van Broekhuizen zal tot het einde van de tournee te zien zijn in de musical The Sound of Music. Dat heeft zij laten weten aan het ANP. De sopraan vertolkt nu een van de hoofdrollen in de succesvolle nieuwe Nederlandse versie van de klassieker, maar gaat in januari op tournee met een soloprogramma.

"Ik blijf tot 13 februari bij The Sound of Music", laat zij weten. "Alleen zal ik in januari en februari veel minder spelen vanwege mijn eigen tournee." De data waarop zij wel in de musical te zien is, zullen worden gemeld op haar website.

Moeder Overste

Zij speelt in The Sound of Music de rol van Moeder Overste. De bekende sopraan deelt in haar solovoorstelling Bij twijfel hard zingen het podium met pianist Gregor Bak. De tournee duurt van januari tot en met mei.

Van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. In de voorstelling vertelt zij hoe zang in haar persoonlijke leven altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Zij deelt haar kennis over de muziekgeschiedenis en bepleit de heilzame werking van klassieke muziek.

Door: ANP