Voormalige Lama's verschuiven shows vanwege coronavoorschriften

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Cabaretgroep TAFKAL, voorheen bekend als De Lama's, verschuift de eerste drie voorstellingen van zijn tournee door Nederland naar andere data. In een bericht op Instagram schrijft de groep dat het vanwege de 1,5-metermaatregel daartoe "genoodzaakt" is. De tour zou aanstaande vrijdag beginnen in Zwolle.

"Er kan met de 1,5-meterregel maar een heel klein deel van de mensen die een kaartjes kochten voor de uitverkochte show in de zaal. Dat vinden wij geen goed idee, want wij willen niet een keuze maken in wie wel of niet mag komen", staat te lezen in een tekst, die cabaretier Tijl Beckand woensdag op Instagram plaatste. "Wij willen graag iedereen die een kaartje heeft gekocht zien bij onze shows." Het gaat vooralsnog om de shows in Zwolle, Maastricht en Rotterdam. De voorstellingen in die plaatsen zijn allen verzet naar data later in het jaar. Gekochte kaarten blijven geldig.

Huiskameroptreden 

Om de start van de tournee toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, zal de groep vrijdag optreden bij iemand thuis in Zwolle, schrijft Beckand. "Voor het kleinste optreden ooit! Tussen de schuifdeuren. Letterlijk. Een live optreden bij iemand thuis."

Door: ANP