Livestream benefietconcert met Within Temptation tegen de oorlog in Oekraïne

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Komende zondag op 27 maart zal de organisatie van het festival ATLAS Weekend een livestream houden met een aantal bekende artiesten. Samen zullen zij optredens geven om aandacht te vragen voor de oorlogssituatie in Oekraïne. Dit meldt Entertainment Business. 

De organisatie heeft een paar internationale topacts weten te strikken voor het evenement. Denk aan Fatboy Slim, Within Temptation, Bastille en Submotion Orchestra. Voorheen werd het festival in Kiev gehouden. Door de aanhoudende oorlog heeft de evenementenorganisator zich omgevormd tot een hulporganisatie. Vanuit dit platform is er tevens een donatiecampagne gelanceerd.

ESNS 

In vreedzame tijden is de ALL-UKRAINIAN ASSOCIATION OF MUSIC EVENTS een overkoepelde organisator die muziekevenementen door het hele land bij elkaar brengt. ATLAS Weekend is daarnaast een partner van het ESNS-Exchange programma. Elk jaar zorgt deze organisatie voor Europese samenwerking op het gebied van muzikale uitwisseling. Een bekend festival is het Groningse Eurosonic Noorderslag met jaarlijks rond de 30.000 bezoekers.

De uitzending vindt aanstaande zondag plaats in Polen en wordt vanaf 17:30 uitgezonden. Volg deze link voor aanvullende informatie.

Door: Nationale Recreatiegids 

Beeld: ATLAS Weekend