Kom dit weekend naar de Wollig Landleven Lentefair in Vollenhove

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
In samenwerking met VOC Vollenhove wordt de Wollig Landleven Lentefair morgen gehouden op het Voorpoortplein, Molenberg, Voorpoort en Kerkstraat. De entree is helemaal gratis. Van 11:00 tot 17:00 kunt u genieten van mooie streekproducten en authentiek vakmanschap. Dit meldt de organisatie van het evenement. 

Ben jij fan van zelfgebreide truien? Of ben je altijd al benieuwd geweest naar de verschillende soorten wol die men kan gebruiken? Tijdens deze lentefair wordt het échte platteland in het zonnetje gezet. De dag staat in het teken van het schaap. Volg creatieve workshops voor het maken van schattige thuisdecoraties, kunstwerken en accessoires. Je kan daarnaast ontspannen de omgeving ontdekken met een aangespannen rondrit door Vollenhove. Overdag is er live muziek van lokale singer-songwriters. 

Streekproducten 

Naast creatieve activiteiten zijn er ook warme streekproducten vers van het platteland. Denk aan spareribs, hamburgers of zuivelproducenten. Boeren en ondernemers vanuit de lokale omgeving zijn betrokken bij de organisatie. Dit geeft de lentefair een authentiek vleugje voor jong, oud, man en vrouw. Iedereen is aanstaande zaterdag welkom in het pittoreske Vollenhove.

Volg deze link voor meer informatie over het evenement. Omwille van het onstuimige weer is het verstandig om je goed te kleden. Vergeet hierbij niet dat je ook warme wollen kledingstukken op de fair kan kopen.

Door: Nationale Recreatiegids

Beeld: Wollig Landleven Lentefair Vollenhove 2022