Je ideale Tinder-match vinden op een festival

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Sinds gister is het mogelijk om ook partners op festivals te vinden via datingapp Tinder. De zogeheten Festival ModeTM moet het voor festivalgangers zeer gemakkelijk maken om een date te vinden op hun favoriete feest. Festivals over de hele wereld hebben zich aangesloten bij het initiatief. Dit meldt Emerce. 

Party Crew 

In Nederland is het vanaf deze zomer al mogelijk om gebruik te maken van de functie. De bezoekers aan de festivals Milkshake en Vunzige Deuntjes kunnen dit jaar gemakkelijk met elkaar in contact komen. Gebruikers van Tinder kunnen van tevoren een ‘party crew’ samenstellen om de vele podia op het festivalterrein samen te ontdekken. Verder is het mogelijk om matches te vinden die aanwezig zijn op het festivalterrein.

Explore

Op de newsroom van Tinder kun je de volledige lijst van aangesloten festivals vinden. Via de ‘Explore’ functie kunnen gebruikers binnenkort hun festivalmaatjes vinden. Vunzige Deuntjes Festival, waarover de Nationale Recreatiegids eerder al schreef, zal plaatsvinden op 9 juli in het Amsterdamse Bos. Dancefestival Milkshake Festival loopt van 31 juli tot en met 1 augustus.

Door: Nationale Recreatieigds