De leukste Nederlandse voorstellingen zie je deze meivakantie in Den Bosch

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
In Nederland hebben we tegenwoordig voorstellingen voor jong en oud. Trek er deze meivakantie op uit met het gezin, je partner of alleen. In het Theater aan de Parade te Den Bosch is een vol programma te bewonderen. Dit meldt Kliknieuws Bossche Omroep. 

Nijntje de Musical

Voor de allerkleinste cultuurfanatiekelingen is er Nijntje de Musical. De iconische verhalen van Dick Bruna zijn vertaald in schitterende liedjes en kostuums. Centraal staat het verhaal van Nijntje die haar verjaardag viert. Voor kinderen zijn er uitgesproken diertjes en kleurtjes. Voor de volwassenen zijn er subtiele woordgrappen die over het hoofd van een kind vliegen. Tussen 13:00 en 16:00 kunnen kinderen zelfs tussendoor spelen.

De Grote Efteling Koekoek Show

Iets oudere kinderen kunnen naar De Grote Efteling Koekoek Show. Kinderen van tussen de 8 en 12 jaar kunnen nu in de theaters de stoerste Eftelingattracties beleven. Altijd al de Python willen besturen? Mis deze voorstelling niet.

Follow the Money 

Voor het volwassen publiek is er de theatershow van de onderzoeksgroep Follow the Money. Hoofdredacteur Eric Smits en journalisten Eelke van Ark en Thomas Bollen leggen hierin uit hoe zij illegale geldstromen op het spoor krijgen. Centraal staan de meest bizarre ontdekkingen uit hun onderzoeken.

Door: Nationale Recreatiegids