Eeste sneeuwstorm 2012 in Dolfinarium

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

HARDERWIJK - De eerste Sneeuwstorm van 2012 is gesignaleerd in het Dolfinarium Harderwijk. Terwijl in de meeste delen van Europa het kwik deze Kerstvakantie niet verder daalt dan tot het vriespunt, is het Dolfinarium gehuld in winterse sferen, zo meldt het attractiepark in Harderwijk.

Het komische duo Sjon & Sjeffrie presenteert in de Kerstvakantie zijn nieuwe show in het Dolfinarium 'de Sneeuwstorm Show'. Gemiddeld vindt de show driemaal daags plaats in het zeezoogdierenpark.

Sjon en Sjeffrie geven van maandag 2 tot en met zondag 8 januari 2012dagelijkse winterse voorstellingen. In het Spetter Theater belanden ze in een winters avontuur. Zo helpt het vrolijke duo een pinguïn en belanden ze in een hevige sneeuwstorm. De show voor jong en oud heeft de grootste indoor-sneeuwstorm van Nederland.

Daarnaast presenteert het duo tijdens de show een nieuw feestnummer: De Eskimo. Tijdens de show wordt het publiek interactief betrokken. Bezoekers moeten een muts en handschoenen meenemen. Voor de show hoeft geen apart ticket te worden aangeschaft. Een parkticket geeft toegang tot de show.

© Nationale Recreatiegids