Op een culinaire vakantie in eigen land met deze Tilburgse foodhall

Door Redactie Nationale recreatiegids
3 min
Gourmet Market Central Station in de Tilburgse Spoorzone hoopt mensen een bijzonder gevarieerd voedselaanbod te bieden. In het culinaire complex zijn vijftien verschillende keukens te ontdekken. De uitbater hoopt hiermee een vakantiegevoel dichtbij huis te scheppen. Dit meldt Tilburg.com. 

Grote capaciteit 

Nabij het centraal station van Tilburg bevindt zich een gigantische voedselmarkt. In totaal zijn er meer dan 800 zitplaatsen waarvan 350 op een zonnig terras. Je kan bestellen met een QR-code of rechtstreeks. Ontbijt, lunch en diner worden allemaal gefaciliteerd. De foodhall probeert daarnaast in te spelen op een breed publiek. De prijzen voor het voedsel zijn daarom marktconform en niet vergelijkbaar met een hoog segment.

Interntaionaal 

Het is mogelijk om met groepen te eten of om zelf je smaakpapillen de kost te geven. Het aanbod is internationaal en eindeloos. Je kan een vlotte hamburger eten, een imposante pizza met creatieve toppings samenstellen of een specialistisch Braziliaanse gerecht proberen.

De foodhall is zes dagen per week geopend, van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 00:00. Veel jongeren en studenten komen vooral af op de foodhall. Wees er snel bij want op een drukke dag kunnen er zo 500 tot 600 gasten aanwezig zijn.

Door: Nationale Recreatiegids  

Beeld: Gourmet Market Central Station