Nieuwe website voor dierenpark

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

RHENEN - Ouwehands Dierenpark in Rhenen heeft een nieuwe website gepresenteerd. Deze website geeft een indruk van een gezellig dagje uit in de dierentuin, maar laat ook alle zakelijke en feestelijke mogelijkheden zien. Ook aan de kinderen is gedacht met een speciaal kids-gedeelte, zo meldt het dierenpark.

Dierenpark
Bezoekers kunnen het park ontdekken door middel van de digitale plattegrond, de dieren leren kennen in het dieren ABC, op avontuur gaan met één avonturier en lezen over de natuurbeschermingsprojecten van de dierentuin. De website geeft met foto's en filmpjes gemakkelijk alle praktische informatie. 

Events
Het dierenpark biedt ook de mogelijkheid evenementen te vieren, bijvoorbeeld een feestje, vergadering of bruiloft. De website geeft 360 graden foto's van de locaties. Bezoekers stellen hun eigen feestavond samen met één van de arrangementen.

Kids
Kinderen kunnen op ontdekkingsreis op de kids-website. Er zijn speurtochten of een kleurplaat te downloaden. Ook is er een dieren ABC en informatie voor spreekbeurten.

© Nationale Recreatiegids