DierenPark Amersfoort start de Grote Schoonmaak

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

AMERSFOORT - DierenPark Amersfoort kijkt uit naar 18 februari waarop het start met de Grote Schoonmaak. Het park wordt iedere dag goed onderhouden, maar nu worden ook de zolders leeggehaald en elk hoekje wordt extra onder de schoonmaakloep gehouden. Van 18 februari tot en met 4 maart krijgen de gasten een blik in de schoonmaakkeuken van het dierenpark.

Programma
Bij de entree zullen de gasten het al merken dat er overal reuring is, bezems, ragebollen, zemen lappen; overal staan de schoonmaakattributen klaar.

De medewerkers van het park zijn overal druk bezig. Wat normaal veelal achter de schermen wordt gedaan, gebeurt nu onder toeziend oog van de gasten. Wat hulp kan nooit kwaad, dus de gasten mogen zo nu en dan ook de handen uit de mouwen steken.

Hoe maken dieren schoon?
In het park zullen de dierverzorgers en verhalenvertellers ook meer vertellen over de dieren en hun schoonmaakrituelen, en wat moet een dierverzorger zoal doen om de dierverblijven schoon te maken, zelfs het DinoBos wordt niet overgeslagen, want de dino's kunnen ook een jaarlijkse poetsbeurt gebruiken.

© Nationale Recreatiegids