Show LMFAO verplaatst naar grotere concertzaal

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

AMSTERDAM - LMFAO staat in maart niet in het Utrechtse Tivoli, maar in de Amsterdamse Heineken Music Hall. De show van het Amerikaanse dj-duo is verplaatst naar een grotere concerthal omdat er veel vraag was naar tickets en omdat de heren een grote set meenemen.

"Tivoli bleek te klein", concludeert een woordvoerder van concertorganisator Mojo. Het concert in Tivoli, dat door zo'n duizend toeschouwers bijgewoond kan worden, was volgens Mojo binnen een week uitverkocht. "Dat LMFAO verplaatst is naar de HMH betekent dat er nog zo'n vierduizend kaarten bijkomen." Die extra tickets zijn vanaf donderdag te koop.

LMFAO, bekend van clubhits als I'm In Miami Bitch, Like a G6 en I'm Sexy and I Know It, staat op 1 maart in de HMH. Vier dagen later staat het Amerikaanse duo in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Ook dat concert was volgens Mojo snel uitverkocht.

Hoewel de kaarten voor de HMH duurder zijn dan de tickets voor Tivoli hoeven kaarthouders niet bij te betalen. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, bezoekers die niet naar Amsterdam willen kunnen hun tickets inleveren.