Creatief het nieuwe jaar in

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

ROTTERDAM - Voor veel mensen is creatief aan de slag gaan een goed voornemen voor 2012. Doedok is een digitaal platform voor creatief aanbod in Rotterdam. Alle genres zijn er vertegenwoordigd. Op het prikbord is ruimte voor vraag en aanbod voor repetitieruimte of materialen.

Rotterdam is rijk aan amateurkunst, individueel en in verenigingsverband. De website biedt een overzicht van alle creatieve cursussen voor beginners en gevorderden. Het heeft een aanbod van ruim 600 cursussen bij meer dan 160 koren, toneel-, dans-, foto-, media- en mode-aanbieders.

Daarnaast biedt de website de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen, inspiratie op te doen of een oproep op het prikbord te plaatsen. In de agenda zijn alle bijzondere activiteiten zoals workshops, masterclasses, exposities, open dagen en presentaties te vinden.

Het afgelopen jaar is het aantal aanbieders op de site met de helft toegenomen. De website heeft gemiddeld 2800 bezoeken per maand. Meest populair zijn de thema's dans en beeldende kunst.

Klik hier voor meer informatie.

© Nationale Recreatiegids