Spice Girls betreuren afwezigheid bij jubileum

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

DEN HAAG (Novum) - Een aantal Spice Girls had graag opgetreden tijdens het diamanten jubileumconcert voor de Britse koningin Elizabeth. "Ik ben er erg verdrietig van dat de Spice Girls geen onderdeel waren van het jubileum. Het breekt mijn hart, ik wilde het heel graag", twitterde Melanie Brown, beter bekend als Mel B.

Ook Emma Bunton, die tien jaar geleden optrad bij het gouden jubileum van de koningin, vond het jammer. Zij stuurdere meerdere twitterberichten van fans door, waarin stond dat zij het jammer vonden dat meidengroep niet op het podium te zien was.

"Ik vind het jammer dat ik niet bij Buckingham Palace sta", voegde Melanie Crisholm, die ook wel Mel C wordt genoemd, toe. Hoewel eerder werd gespeculeerde over een optreden, had een aantal Spice Girls het te druk. Victoria Beckham en Geri Halliwell hielden zich stil rond het concert, schrijft de Britse krant Daily Mail.

Bij het jubileumconcert maandag bij Buckingham Palace traden onder anderen Stevie Wonder, Elton John, Tom Jones, Paul McCartney en Kylie Minogue op. Het concert werd door vele duizenden Britten bijgewoond en wereldwijd uitgezonden.