Blof kijkt tevreden terug op zevende Concert at Sea

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

MIDDELBURG (Novum) - Bløf is tevreden met de verloop van Concert at Sea. Het festival, dat Bløf mede organiseert, vond vrijdag en zaterdag voor de zevende keer plaats. "We hadden ons geen betere editie van het festival voor kunnen stellen", jubelt zanger Paskal Jakobsen.

"Het weer was fantastisch", gaat de Zeeuw verder. Dat was vorig jaar wel anders, toen werd de tweede festivaldag afgelast vanwege extreme weersomstandigheden. Ondanks het 'fantastische' weer hielden de festivalgangers het niet droog. Zaterdag haalden ze tijdens de optredens van Ilse DeLange en The Baseballs een nat pak.

De Duitse rock-'n-rollzangers besloten het leed te delen met hun publiek. Dankzij een crowdsurf-actie hielden ook The Baseballs het niet droog. Het publiek danste zich echter snel droog op de opzwepende tonen van de covers van The Baseballs.

Volgens Jakobsen, die het festival traditiegetrouw met zijn band afsloot, was de sfeer op het terrein 'gezellig'. Zo'n zeventigduizend mensen bezochten Concert at Sea, dat daarmee weer uitverkocht was. "We zijn ongelofelijk trots op onze bezoekers die er zo'n groot feest van hebben gemaakt dit jaar."