Lady Gaga warmt zich op voor concert in Amsterdam

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

AMSTERDAM (Novum) - Lady Gaga heeft afgelopen weekeinde een bezoekje gebracht aan Amsterdam. De zangeres geeft volgende maand twee concerten in de Ziggo Dome en deed de hoofdstad in het tropisch warme weekeinde vast aan.

Fans plaatsten op internet foto's waarop te zien is hoe ze op het Leidseplein poseren met Gaga. Zij herkenden hun idool ondanks haar vermomming. De extravagante blonde zangeres had zich voor de trip omgetoverd tot een brunette, gehuld in een simpel shirt en broekje, vergezeld door een hondje.

Gaga plaatste later op internet een filmpje waarin ze in dezelfde outfit en met het hondje feestend te zien is in een hotelkamer. Of die video ook in Amsterdam is opgenomen is onduidelijk. Volgens RTL Boulevard heeft de zangeres tijdens haar verblijf in de hoofdstad in het Conservatorium Hotel aan de Van Baerlestraat geslapen.

Lady Gaga geniet momenteel van enkele vrije dagen tijdens haar tournee The Born This Way Ball. Of ze nog steeds in Nederland is onbekend. Op 17 en 18 september is ze in ieder geval terug voor haar shows in de Ziggo Dome.