Tikibad Duinrell, Wassenaar op 28 januari na winterstop weer open

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

WASSENAAR - Nadat tijdens de winterstop van 9 tot en met 27 januari 2012 door de medewerkers en een aantal externe bedrijven het jaarlijks groot onderhoud minutieus heeft plaatsgevonden, is het Tikibad in Duinrell in Wassenaar met ingang van 28 januari weer open.

Voor de gasten, die een korte of langere break doorbrengen in een van de Duingalows, en voor de individuele dagbezoeker staat het bekende waterparadijs met veeloverdekte waterglijbanen weer ter beschikking.

Seizoen 2012/2013 op Duinrell
In de voorjaarsvakantie kunnen de vakantiegasten weer rekenen op een uitgebreid entertainmentprogramma. Afhankelijk van het weer is ook een beperkt aantal attracties geopend. Vanaf 31 maart aanstaande zijn de buitenattracties in het park weer geopend. Iedereen kan dan ook een ritje maken in de nieuwe familieachtbaan.

Bij aanvang van het seizoen worden veertig nieuwe, bijzondere Duingalows ingebruik genomen. De bungalows met een oppervlakte van plusminus 100 vierkante meter, voorzien van alle comfort inclusief een groot tuinterras, worden op een speciaal daarvoor aangelegd terrein, aan de rand van het park, gebouwd.

© Nationale Recreatiegids