Wereldrecord Openluchtmassages op de Veluwe

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

BARNEVELD - Wilma Dufrenne van Dufrenne skin care Apeldoorn organiseert een recordpoging voor het Guinness World Record door zoveel mogelijk massages tegelijkertijd te laten uitvoeren op Landgoed De Schaffelaar in Barneveld op 28 april 2012 De recordpoging wordt omlijst met een fair en de opbrengsten komen ten goede van de Pascaud Foundation die mensen helpt die in hun uiterlijk zijn verminkt of geschaad.

Het huidige record van 263 massages is vorig jaar in Australië neergezet. Om dit record te verbeteren zullen er zeker 350 masseurs en masseuse nodig zijn die acte de presence geven. De focus van deze ideële stichting ligt bij minder draagkrachtige en arme bevolkingsgroepen.

Stichter van de Pascaud Foundation is Mardge Pascaud. Haar bedrijf Pascaud Beauty Innovations biedt mensen allerlei mogelijkheden om op een natuurlijke manier een gezonde en bij hen passende huid te geven. Voor elke 630 euro die tijdens deze wereldrecordpoging wordt opgehaald, wordt een Afrikaans kind geopereerd aan bijvoorbeeld een hazenlip.

Naast de recordpoging is er een fair van Veluwse streekproducten door ondernemers van Veelluwe en livemuziek. Wilma Dufrenne presenteert tijdens de fair een nieuwe productlijn "De Veluwe op je huid" genaamd. Een nieuw Arganmassageolie uit deze lijn bracht haar op het idee om het Wereldrecord te organiseren en een inzamelactie op te zetten voor de Pascaud Foundation.

© Nationale Recreatiegids