Toch nog kaarten Nederlandse concerten Birdy

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

AMSTERDAM (Novum) - Voor de concerten van Birdy in Amsterdam en Den Haagzijn toch nog kaarten beschikbaar. Tachtig tickets die eerder waren opgekocht door bedrijven zijn ongeldig gemaakt door concertorganisator Greenhouse Talent. Die kaarten gaan donderdagochtend weer in de verkoop.

De concerten van Birdy, die voor het eerst naar Nederland komt, warenbegin deze maand in een mum van tijd uitverkocht. Vier illegale verkoopbedrijven kochten tachtig van de 1300 kaarten op en probeerden deze voor een veel hogere prijs door te verkopen.

Greenhouse Talent roept mensen op die tickets niet te kopen, omdat zegeen toegang tot het concert verschaffen. Mensen die al een illegaal kaartje hebben, moeten volgens de concertorganisator contact opnemen metde betreffende handelaren om hun geld terug te eisen.

De 15-jarige zangeres staat 7 september op het podium in Muziekgebouwaan 't IJ in Amsterdam en een dag later in de Koninklijke Schouwburg inDen Haag. In Nederland brak Birdy, die in het echt Jasmine van den Bogaerde heet, door met het nummer Skinny Love.