Wandelgidsen brengen natuur thuis al tot leven

Door Redactie Nationale Recreatiegids
3 min

DEN HAAG - De ANWB heeft de nieuwste wandelgidsen voorzien van QR-codes met filmpjes en andere extra's. De ontluikende natuur in de Wandelgids Lente & zomerkomt daardoor thuis al tot leven. De wandelgidsen over de Veluwe, Noord-Brabant en Limburg zijn compleet herzien. Deze zijn bijna 50 bladzijden dikker dan de eerdere edities. Nieuw zijn de wandelingen via de wandelknooppunten.

De ANWB Wandelgids Lente & zomer neemt de wandelaar in 28 wandelroutes elke maand mee naar een plek waar de natuur juist dan op haar mooist is. De routes zijndoor de ANWB-routeauteurs ontwikkeld en voeren door het hele land. De filmpjes achter de QR-codes, eenvoudig via de smartphone te openen, maken de wandelingen thuis al onweerstaanbaar.

Tegelijk met de Wandelgids Lente & zomer presenteert de ANWB drie volledig herziene gidsen met de mooiste wandelingen op de Veluwe, Noord-Brabant en Limburg. De laatste twee bevatten ook routes die via het wandelroutenetwerk lopen. Alle wandelgidsen zijn verder voorzien van routekaartjes, rustpunten, tips voor lunch en koffie en bezienswaardigheden.

© Nationale Recreatiegids