Vaarvakantieshop aan historische binnenhaven

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min

MAASTRICHT - Tegen de stroom in van reisbureaus, die noodgedwongen hun deuren sluiten als gevolg van de concurrentie op internet, opent specialist in zeilreizen Euro-Yachtcharter juist haar ‘vaarvakantieshop’in Maastricht. Euro-Yachtcharter heeft begin januari een nieuwe vaarvakantieshop geopend aan de Historische binnenhaven ‘t Bassin in Maastricht.

Persoonlijk contact met een reisagent, die het beoogde vaargebied kenten de belangen van de bezoekers behartigt is een absolute meerwaarde, wanneer aan het boeken van eenvakantie een bovengemiddeld prijskaartje aanhangt. In deze Bourgondische omgeving direct aan het water krijgen de bezoekers een persoonlijk vaarplan, en de ‘tips en tricks’ voor een vaarvakantie.

Laatste dagen korting vroeg boeken
De vroegboekkortingen tot 31 januari varieren van 5 procent tot 15 procent. Combineren de consumenten dit met een meer weken korting ofrepeat client korting, dan loopt deze korting nog verder op. Een mooie kans om uw vaarvakantie 2012 nog tegen zeer interessante tarieven vast te leggen.

© Nationale Recreatiegids