Groeiende wens naar authenticiteit op Ibiza

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min

IBIZA - Met een forse uitbreiding van circa 75 nieuwe vakantiehuizen op Ibiza verwacht Belvilla tegemoet te komen aan de groeiende wens om een authentieke vakantie te vieren op dit populaire Spaanse eiland. AlhoewelIbiza voor velen de naam van feesteiland heeft, biedt deze bestemming ook volop mogelijkheden voor gezinnen, rustzoekers en liefhebbers van natuur en couleur locale.

Diversiteit aan vakantiehuizen
De villa's en finca's die Belvilla aanbiedt, liggen verspreid over heel Ibiza, met een concentratie in het zuidwesten en het noordoosten. Het aanbod bestaat uit comfortabele tot zeer luxe vakantiewoningen, variërend in grootte van twee tot zestien personen. Bijna alle huizen beschikken over een (privé)zwembad.

Circa een kwart van de vakantiehuizen op Ibiza behoort tot de recent gelanceerde Belvilla EliteCollection, een strikte selectie van luxe, perfect afgewerkte vakantiehuizen, veelal met extra services, zoals een kok of babysit. Belvilla verwacht het aanbod op Ibiza in de loop van 2012 nog verder uitte breiden naar ruim 100 vakantiehuizen.

Groeiende wens naar karakteristieke vakantiehuizen
Omin de groeiende wens naar karakteristieke vakantiehuizen te voorzien, heeft Belvilla het totale aanbod uitgebreid met +20 procent ten opzichte van vorig jaar. Naast de forse uitbreiding op Ibiza is het aanbod eveneens gegroeid in Spanje als geheel (+26 procent).

De populariteit van Zuid-Europa toont zich tevens in een groeiend aanbod in Portugal (+60 procent) en Italië (+42 procent). De groei in Portugal zit voornamelijk aan de Algarve.

© Nationale Recreatiegids