Nieuw bungalowconcept XL-weekend

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min

DEN HAAG - Ruim vijf jaar na het succesvol lanceren van het Center Parcs Mystery Park slaan Center Parcs en BungalowS.nl opnieuw de handen ineen voor een nieuw concept: Center Parcs XL-Weekend.

Hiermee kan de consument een weekendverblijf boeken van vier nachten, voor de prijs van drie nachten. Een weekendverblijf wordt daarmee verlengd met een gratis extra nacht. Het XL-weekend geldt voor aankomst op donderdag en vertrek op maandag of aankomst op vrijdag en vertrek op dinsdag.

Door dit nieuwe concept toe te voegen aan het huidige aanbod wordt er ingespeeld op de behoefte van consumenten aan flexibele aankomst- en vertrekdata. BungalowS.nl is de enige site waarop het Center Parcs XL weekend te vinden is. De consument kan kiezen uit deelnemende parken van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland. 

Consument kan weekendspits omzeilen
Binnen de bungalowmarkt is de vrijdag al jaren de vaste aankomstdag voor een weekendverblijf, wat door de vroege vrijdagmiddagspits nadelig kan zijn. Het nieuwe concept is derhalve aantrekkelijk voor doelgroepen die juist niet op vrijdag op hun bestemming willen aankomen.

"Voor gasten die kunnen afwijken van de vrijdag als aankomstdag is met het Center Parcs XL weekend in de file staan op weg naar een bungalowpark verleden tijd. Ideaal voor bijvoorbeeld zzp'ers, zelfstandige ondernemers en gezinnen zonder schoolgaande kinderen", aldus woordvoerder Ed Trentelman van BungalowS.nl.

© Nationale Recreatiegids