Reisorganisatie ITS breidt vakantieaanbod uit

Door Redactie Nationale Recreatiegids
6 min

AMSTERDAM - De Duitse reisorganisatie ITS specialiseert zich in het aanbieden van betaalbare familievakanties naar zonbestemmingen rond de Middellandse Zee en wintersport in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Tsjechië. ITS biedt sedert enkele jaren zijn vakanties ook aan op de Nederlandse reismarkt maar verstevigt nu met de recente introductie van de Nederlandstalige website itsholiday.nl zijn vindbaarheid en boekbaarheid.

Tevens is het aantal reisbureaus in Nederland waar hun vakantieprogramma geboekt kan worden gestegen naar ruim 600. Ook is het winter- en zomeraanbod voor 2012 fors uitgebreid naar bijna 650 accommodaties. Op veel bestemmingen heeft ITS hotels in haar aanbod waar kinderen gratis op de slaapkamer van hun ouders mogen verblijven. Het volledige vakantieaanbod vindt men op itsholiday.nl waar men ook een button Last minute vindt.

Wintersport
Het wintersportaanbod van ITS omvat momenteel zo'n 600 hotels in de bestemmingen Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië en Italië. Arrangementen zijn op basis van eigen vervoer. In ruim 100 hotels mogen kinderen tot 11 jaar gratis in de kamer van de ouders logeren.

Onder de aanbiedingen bijvoorbeeld hotel Platzer in Gmünd in het Oostenrijkse Karinthië: een week vanaf 530 euro twee volwassen en twee kinderen gratis op vertrek 3 maart. Vanaf 322 euro is de prijs voor 4 personen in hotel Wiesenbauer in Hafling in Zuid Tirol op dezelfde vertrekdatum. In veel hotels krijgen ITS klanten een gratis skipas.

Zonvakanties
Momenteel worden de vliegbestemmingen Turkije, Portugal, Spanje, Griekenland, Tunesië, Bulgarije en Egypte aangeboden. De Spaanse vakantiebestemmingen zijn naast de Costa del Sol ook Ibiza, Gran Canaria, Mallorca, Fuerteventura en Tenerife. Afhankelijk van de bestemming kunnen Nederlanders vliegen vanaf de luchthavens Düsseldorf, Köln, Bremen, Dortmund, Weeze, Münster, Bremen, Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Maastricht.

In het zomeraanbod behalve hotels ook veel all-inclusive resorts in onder meer Turkije en Egypte. Prijzen van 280 euro per persoon voor 1 week in het all-inclusive Alaiye Resort & Spa in Alanya inclusief vlucht en transfer. ITS is een merk van de Rewe Group, de op een na grootste reisorganisatie in Duitsland. In 2009 gingen 6,2 miljoen vakantiegangers via een van de Rewe merken weg waarbij een totale omzet van 2,9 miljard euro gerealiseerd werd.

© Nationale Recreatiegids