Sundio breidt belang in merk Eliza was here uit

Door Redactie Nationale Recreatiegids
4 min

UTRECHT - Sundio heeft met onmiddellijke ingang een 100 procent belang genomen in Eliza was here. Sundio had reeds een belang van 60 procent. Dit heeft de groep vrijdag bekend gemaakt. 'Met deze overname voegt Sundio een sterk merk volledig toe aan haar portfolio. Voor Sundio is dit, nadat Joost Romeijn recentelijk weer de controle heeft gekregen over alle aandelen Sundio, een vervolg in de ontwikkeling van de Sundio Group', aldus directeur Joost Romeijn.

Eliza was here heeft 20 medewerkers. De organisatie van Eliza was here opereert vanuit Utrecht met een omzet van dertig miljoen en zal ook in de toekomst blijven opereren vanuit Utrecht. Directeur/mede-eigenaar Koen Everink dé drijvende kracht achter Eliza was here zal ook na de overname aan de onderneming verbonden blijven.

Eliza was here
Eliza was here biedt als reisorganisatie bijzondere vakantieadresjes en verborgen plekjes aan rondom het Middellandse Zeegebied. Je verblijft in de stijl van het land, weg van het massatoerisme, waar je geniet van de rust, het eten en andere lokale tradities. "Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf". Altijd opzoek naar de meest prachtige plekken, nooit hetzelfde en altijd ongerept en écht.

Sundio Group
De Sundio Group opereert in Nederland, België, Spanje, Duitsland, Denemarken, Groot Brittanie en Polen. Het bedrijf is in de reisbranche actief met onder andere de merken Sunweb, Jiba, GOGO, Sudtours en vele andere. Sundio Group boekt jaarlijks ruim 800.000 passagiers en een omzet van ca. € 400 miljoen. Het bedrijf bestaat uit 160 vaste medewerkers. Op de diverse bestemmingen zijn circa 350 reisleiders werkzaam. De merken van Sundio Group zijn aangesloten bij het SGR, de ANVR en zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel-organisatie.

© Nationale Recreatiegids